TECHO je Ahrend

Sme veľmi hrdí na to, že môžeme oznámiť, že spoločnosť Techo, s.r.o. od 1. januára 2021 niesie názov Ahrend, čím je  potvrdená pozícia spoločnosti ako plnohodnotného člena skupiny Royal Ahrend.

Proces, ktorý začal v roku 2008, kedy skupina Ahrend získala 100% vlastníckeho podielu, teraz vrcholí tým, že spoločnosť TECHO a jej dcérske spoločnosti od 1. januára 2021 používajú obchodný názov Ahrend. Značka nábytku TECHO bude zachovaná, a to spoločne so značkami Ahrend, Gispen a Presikhaaf.

Sme veľmi hrdí na to, že ponesieme názov Ahrend, čím je potvrdená pozícia našej spoločnosti ako plnohodnotného člena skupiny Royal Ahrend. Skupina Ahrend je už dlhú dobu popredným dodávateľom vybavenia pre prostredie kancelárskych pracovísk. Pre spoločnosť bolo zlatým obdobím 80. a 90. roky 20. storočia, kedy sa rozširovalo používanie otvorených kancelárskych priestorov. Kultové designové rysy výrobkov Ahrend boli vybraté doslova na celom svete pre projekty renomovaných architektov, napríklad sira Normana Fostera. Skupina je teraz uznávaným leaderom v oblasti udržateľnosti a inšpiratívneho pracovného prostredia.

Koniec jednej éry znamená vždy prirodzene začiatok novej. 

Spôsob nášho predaja zostáva rovnaký, naši zákazníci budú rokovať s rovnakými ľuďmi, ale naši zákazníci a partneri majú výhodu v tom, že budú pracovať s jedným s najväčších a najprestížnejších dodávateľov nábytku v Európe. Zároveň budú prevedené značné investície do pražského výrobného závodu. Stane sa výrobnou centrálou pre celú skupinu Ahrend a bude využívať technológiu Priemysel 4.0. Pre nás bude výsledkom flexibilita a väčšia kvalita, a vďaka tomu budeme lepšie obsluhovať svojich zákazníkov.

Spolupráca v rámci jedinej skupiny nám taktiež prinesie vynikajúcu príležitosť pri činnosti na európskych trhoch a mimo nich pre zákazníkov obsluhovaných prostredníctvom IKAM. Jednotný názov a plne integrované tímy IKAM nám bezpochyby prinesú ešte väčší úspech v tomto odbore, ktorý bol tak dôležitý pre rozvoj našich aktivít počas posledných 2 desaťročí.

Okrem toho budeme teraz môcť využiť marketingový potenciál skupiny Royal Ahrend, spoločnosti založenej v roku 1896, priekopníka na poli vybavovania moderne navrhovaných kancelárskych priestorov a výrobcu kultových modelov nábytku. Tým, že sa staneme neoddeliteľnou súčasťou skupiny Ahrend, získame zdroje a obchodný rámec, ktorý potrebujeme k ďalšiemu rozvoju a dosahovaniu ešte väčších úspechov na trhoch, na ktorých pôsobíme. Navzdory aktuálnym poklesom trhu má skupina Ahrend pred sebou znamenitú budúcnosť a budú sa pred nami objavovať vynikajúce príležitosti k ďalšiemu rastu a rozvoju našich činností na bývalých trhoch značky TECHO.

Čo pre vás môžeme urobiť?

Dajte nám vedieť