V office máme švédsku dedinku

Po dvoch rokoch máme nový interiér moderného open spacu. Je prehliadkou funkčných kancelárskych noviniek, ktoré sa objavili na európskom trhu. Interiér narúša klasickú predstavu o open space. Oproti nej je oveľa viac členitý, pohodlný, šitý na mieru a aktuálne potreby ľudí.

Pohodlie pod strechou

Hneď pri vchode stoja akustické domčeky švédskej dedinky Gotessons. Pracujeme v nich, oddychujeme, telefonujeme. Domy švédskeho výrobcu členia a zútulňujú otvorený priestor kancelárie. Samozrejmosťou sú výškovo nastaviteľné stoly, s blahodarným účinkom na chrbticu.

Tichá telefónna búdka 

Ďalšou novinkou je Silence call z Ahrendu, pomerne malá akustická búdka na nerušené telefonovanie. Kolega vchádza, zatvorí sa, ponorí do komfortu úplného ticha, sústredene si vybaví telefonát. Všetci ho majú na očiach, ale nepočujú ani slovo. Mimochodom, Sillence call je ocenené prestížnou cenou Red Dot.

Do našej kancelárie chodia často aj klienti, ktorým navrhujeme ich interiéry. Máme pre nich pohodlné sedenie priamo pri našich pracovných stoloch, odkiaľ sa môžu popozerať po priestore. Na čo sa tu dá ešte pozerať? Na akustické lustre alebo akustické kvetináče. Na skrine, ktoré nevyzerajú ako skrine, ale ako priečky s popisovateľnými tabuľami. Na množstvo odlišných tvarov svietidiel, ktoré pôsobia zohrato ako orchester.  

Čo pre vás môžeme urobiť?

Dajte nám vedieť